Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

БИЛКОВА РАБОТИЛНИЦА "БОСИЛЕК"

Билкова работилница "Босилек"
Билкова ферма - работилница "Магическо биле"
Изпитано и споделено!

Нямате време, а имате желание да направите своите билкови алкохолни или маслени извлеци!

Ние сме тук, за да ви помогнем - по ваша поръчка и според личните ви потребности!

Всички предлагани продукти в Билкова фeрма - работилница "Магическо биле" са изцяло ръчно произведени и са създадени по нови технологии и стари български рецепти от Сборник "от ..старите тефтери на дядо...и нещо от мен” - Елионора Недялкова
Това е нашата марка - използваме изцяло натурални продукти - билките ни са брани от екологично чисти райони в България, пчелните продукти - восък и прополис са от нашите кошери и ние като природолюбители се стремим да съхраним българската Природа. 

Билкова работилница "Босилек" е възможност да ви предложим произведените от нас продуктите по ваша заявка: тинктури, билкови мехлеми, билки и билкови смеси. 
Маслени билкови извлеци и натурални билкови масла - извлечени чрез студено пресоване!

Възможност за изработване на билкови смеси, билкови маслени извлеци, билкови мехлеми и тинктури по рецепта на клиента — в Билкова работилница "Босилек" - http://www.bosilek.com
Тинктурите, които предлагаме са Концентрирани билкови екстракти!

Билковите мехлеми от серията "Магическо биле" са 100% натурален и ръчно направен продукт!

Производството е изцяло ръчно и поради това партидите са малки (лимитирани). 

Всичко се приготвя само по ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА!

ВАЖНО!

Доставките на продуктите на Билковата ни работилница се изпращат всеки понеделник и четвъртък!

Ако желаете да направите ЗАЯВКА ЗА изработване на билкови смеси, билкови маслени извлеци, билкови мехлеми и тинктури по ВАША РЕЦЕПТА или от Сборник "от ..старите тефтери на дядо...и нещо от мен” - Елионора Недялкова, може да направите това чрез формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 892 600 819 инж. Елионора Недялкова - консултант - фитотерапевтe - mail: office@bosilek.com

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. 
Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при изпращане на вашата заявка, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Бъдете здрави!
__________________________________________________________

     Коя съм аз?
     Казвам се Елионора Недялкова и съм Лечител - съновник!
     Отраснах сред старите ни лечители - от малка изучавах лечебните треви, слушах, наблюдавах и записвах това, което ми казваха и показваха. Въпреки младата си възраст, тези знания се бяха "запечатали" в мен.
     От ранното си детство "виждам" и "сънувам", но винаги съм вярвала и съм била насърчавана от старите лечители, че всяка една "информация - било то рецепта, лечебна трева или дърво" да бъде проверявана от поне два различни източника и третия да е за потвърждение!
     Признавам си - дълги години се борих с това, да се занимавам с билколечение, дигностиране и споделяне на получените знания.
     Но Духовните ни учители винаги имат свои планове за всеки един от нас.
     След 1990 година осъзнах, че това, което приемах за "проклятие" е ДАР. И вярвам, че всеки един от нас може да стане "проводник" на Светилната.
     С годините много хора искаха да злоупотребяват със силите и способностите ми.

     Вярвах и продължавам да вярвам, че във всеки един от нас има един пламък - днес го наричаме Божията искра. Къде силно, къде по - слабо той свети - времето и опита ни помагат да засилим пламъка и неговата светлина.

     В последните години продължавам да бъда обучавана от нашите лечители - за да бъда полезна на всички нуждаещи се, които ми изпращат моите Духовни учители, аз "облякох" знанията и опита им в така търсените от някого Дипломи.
     Да, имам няколко дипломи - сега вече съм инженер, ботаник и биохимик и продължавам да се развивам, за да мога да бъда полезна на тези, които имат нужда от знанията и опита на предците ни.
     Ще продължавам да следвам Светлината и Любовта, защото здравето е право на всеки един от нас. Въпреки укорите на "лечители", че споделям тези знания!
     Бъдете здрави!

Уебсайт в Alle.bg