Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Билкова ферма - работилница "Магическо биле"

БИЛКОВА ФЕРМА - РАБОТИЛНИЦА "МАГИЧЕСКО БИЛЕ"
БИЛКОВА ФЕРМА - РАБОТИЛНИЦА "МАГИЧЕСКО БИЛЕ"

Билковата ни ферма - работилница "Магическо биле" е създадена от нашето семейство Ангел и Елионора Шаркови. Ние сме специалисти в областите на Растителните биотехнологии, Лечебните и етерични растения и различни сфери на ботаниката и биохимията.
Започнахме своята дейност с идеята да помогнем с всички възможни средства и начини на малките ни синове Ангел - Михаил и Георги, които през 2013 година бяха диагностирани като деца със специални потребности (СОП), а през 2014 година и с диагноза Аутизъм!

Аз съм израснала сред старите лечители през "тъмните времена", когато беше забранена народната медицина.
Всичките си знания съм получила от старите лечители - носители на старото знахарско, билкарско и билярско знание. 
През младостта си те ме обучаваха (и все още продължават да ме обучават) на лечебните свойства на билките, на приложението им и на използването им в различни терапии заедно с природните смоли, лечебните видове глина, прилагането на билковите бани.
Аз съм консултант - фитотерапевт и моята цел е да помагам на търсещите да намерят пътя към себе си и да осъзнаят, че ЛЕЧЕНИЕТО НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО Е В РЪЦЕТЕ НА САМИЯ БОЛЕН!

Наследник съм на различни лечебни знания и обредни практики както от различни краища на страната ни, така и на по - древни и позабравени вече форми на природно лечение.
През години претърпях развитие - имаше знания, които ставаха неприложими с времето, излизаха нови изследвания и с тях се разширяваше виждането ми за полезните качества на лечебните треви, дървета, смоли и глини.

Днес се сблъскваме с нови заболявания и за да бъда полезна на всеки, който има нужда от моите знания и лечебни практики, аз с подкрепата на Бог продължавам да се развивам и да търся нови средства и алтернативи.

Билкова ферма - работилница "Магическо биле" ви предоставя рецептите от Сборник "...от старите тефтери на дядо...и нещо от мен" - събрани от Елионора Недялкова.
Всеки един от вас има възможност при желание сам да направи и приложи дадените рецепти.
Нашите знания и опит са в услуга на тези, които не могат да се справят сами и имат желание да се възползват от нашия опит като инженер - технолози, ботаници, агрономи и биохимици.
(За информация на всички - в края на всяка календарна година ние подаваме Годишна Декларация за доходите към НАП, където се отчитаме пред НАП и плащаме данъците си! НАП е свързан с всички куриерски фирми в България и всяко ваше плащане е отразено в доходите ни)
Бъдете благословени с пълноценно здраве и дълъг живот! 

Ако желаете да ви приготвим извлек или билкови смеси по ваша заявка, вие се съгласявате с условията ни да ни приемате не за търговец и производител, а за лица - приятели от които искате услуга.
Влизайки в тази страница, Вие съзнателно и доброволно се ангажирате с това и ставате наш поддръжник!
Благодарим Ви за доверието!
Изпитано и споделено!
Нямате време, а имате желание да направите своите билкови алкохолни или маслени извлеци! 
Ние сме тук, за да ви помогнем - по ваша поръчка и според личните ви потребности!
Необходимо е само да направите вашата лична заявка на ЛС, на посочения телефон: +359 899158118 или имейл: elionorabg@gmail.com
Ако имате въпроси, винаги може да се свържете с мен!
Всички снимки на "Магическо биле", рецепти и текстове са собственост на Елионора НедялковаⒸ освен, ако не е указано друго.


Нито една част от този сайт и неговото съдържание не могат да бъдат използвани 
без изричното съгласие на автора.
Всички права запазени © 2021 · Елионора НедялковаⒸ ·
Сподели