Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

БИЛКИ

Билки
Билкова ферма - работилница "Магическо биле"
Всички предлагани продукти в Билкова фeрма - работилница "Магическо биле" са изцяло ръчно произведени и са създадени по нови технологии и стари български рецепти от Сборник "от ..старите тефтери на дядо...и нещо от мен” - Елионора Недялкова
Това е нашата марка - използваме изцяло натурални продукти - билките ни са брани от екологично чисти райони в България, пчелните продукти - восък и прополис са от нашите кошери и ние като природолюбители се стремим да съхраним българската Природа. 

Билкова работилница "Босилек" е възможност да ви предложим произведените от нас продуктите по ваша заявка: тинктури, билкови мехлеми, билки и билкови смеси. 
Създаване и маслени билкови извлеци и натурални билкови масла - извлечени чрез студено пресоване!

Производството е изцяло ръчно и поради това партидите са малки (лимитирани) - произвеждат се само по заявка на клиента.

Всичко се приготвя само по ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА!

ВАЖНО!

Доставките на продуктите на Билковата ни работилница от 01 август 2017 година ще се изпращат всеки понеделник и четвъртък!

Ако желаете да направите ЗАЯВКА ЗА изработване на билкови смеси, билкови маслени извлеци, билкови мехлеми и тинктури по ВАША РЕЦЕПТА или от Сборник "от ..старите тефтери на дядо...и нещо от мен” - Елионора Недялкова, може да направите това чрез формата за контакт или на телефони: +359 899 158118 инж. Елионора Недялкова - консултант - фитотерапевт
e - mail: office@bosilek.store

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. 
Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при изпращане на вашата заявка, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!