Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Билков тоник за забременяване (като помощно средство)

Билков тоник за забременяване (като помощно средство)

Билков тоник за забременяване (като помощно средство) 

Концентриран билков екстракт!

 100% натурален продукт!

Причини за безплодието: Причина за безплодие бива както продължителното предпазване от забременяване, особено в началото, докато още не се е родило първото дете, така и умишленото помятане на първото дете, последвано от кюртаж.

Към местните причини спадат различни смущения и ненормалности в развитието на половите органи, полова недоразвитост, възпаление на влагалището, поради бяло течение, запушени или сраснали тръби, матката, тръбите или яйчниците, причинено от гонорея, туберкулоза или обикновени инфекции, тумори и др.

Прием: Сутрин, обед и вечер 30 минути преди ядене жената да взема по 1 супена лъжица от тоника за забременяване!

 

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

Ето рецептата, която е помогнала на много млади жени да се сдобият с така мечтаната "рожба". Билковата смес е дадена на дядо от старата майка Мара. Но днес, благодарение на технологиите, мога да я споделя с вас в пълния и вариант от рецептата на П. Димков.

С ръка на сърцето мога да кажа, че аз, братята ми и сестра ми сме се появили на този свят, благодарение на нея. 

Днес имаме вече 22 -рото живо и здраво детенце, появили се на този свят, благодарение на него.

Бъдете здрави!

Причини за безплодието: Причина за безплодие бива както продължителното предпазване от забременяване, особено в началото, докато още не се е родило първото дете, така и умишленото помятане на първото дете, последвано от кюртаж. Към местните причини спадат различни смущения и ненормалности в развитието на половите органи, полова недоразвитост, възпаление на влагалището, поради бяло течение, запушени или срастнали тръби, матката, тръбите или яйчниците, причинено от гонорея, туберкулоза или обикновени инфекции, тумори и др.

Рецепта за билков тоник за забременяване:

Сутрин, обед и вечер 30 минути преди ядене жената да взема по 1 супена лъжица от следната смес: 1 кг чист маслинен зехтин, 1/4 кг пудра захар, 1/4 л мастика (ракия), 20 г черен пипер, 20 г карамфил (зърна), 20 г канела, 20 г бяла дъвка и 20 г исиот на прах.

Приготовление: Пиперът, карамфилът, канелата и бялата дъвка се счукват на прах и се разбъркват да стане хубава смес, към която се прибавят зехтинът, захарта, исиотът и мастиката. Преди всяко вземане сместа се разбърква добре, защото се утаява на дъното.

Най-добре е лечението да започне на другия ден след свършването на менструацията и да продължи до началото на другата или по-другата менструация в зависимост от регулирането й, степента на бялото течение и наличието на болки в половите органи.

През време на лечението половите сношения да се разредят наполовина, като се вземат мерки против забременяване. Освен това и самите сношения да не стават вечер по време на самите приложения. В хладно време жената да внимава да не настине – да се пази от течение и да носи по-топли дрехи, бельо, чорапи и обувки.

Ако по време на лечението менструацията не дойде в необходимия срок (при наличност на полови сношения без пазене), лечението да се прекрати, за да не се предизвика помятане от горещите приложения.

Половото сближаване е резултатно, ако се използва най-вероятното време за забременяване, а това при редовен 28-дневен менструационен цикъл е времето между 10-ия и 17-ия ден от началото на последната менструация, т. е. в средата между две менструации.

Преди половия акт жената трябва да си направи гореща промивка с чай от ленено семе или със солена вода.

През време на акта да се следи, сладострастните спазми да се проявят едновременно и у двамата.

Когато мъжът и жената са се въздържали дълго време (2–3 месеца) от полово сношение, при първото сближаване почти винаги става оплождане.

из "Българска народна медицина" - П. Димков


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Сподели