Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Златен мед (с куркума)

Златен мед (с куркума)
Златен мед (с куркума)

100% натурален продукт!

Известен в Аюрведа като един от най-мощните естествени антибиотици.

Златен мед с куркума поддържа активна вашата имунна система през цялата година.

Приложение: Златен мед (с куркума) е мощен имуностимулатор и се приема всекидневно за лечение и превенция на различни заболявания.

Притежава антибактериални и общоукрепващи здравето свойства, влияе добре при спазматична кашлица, пневмония, дори и при астма и ушни инфекции, стимулира сърдечната дейност и спомага за понижаване на високото кръвно налягане. помага при проблеми с жлъчката и храносмилателни разстройства, успокояват чревната перисталтика и прекомерното образуване на газове в червата. 
Чрез куркума се контролират нивата на холестерола и кръвната захар.

При доказания си антиоксидантен ефект Златен мед с куркума ограничава въздействията на свободните радикали, което предпазва клетъчните мембрани от увреждания, удължава живота на клетките и забавя процесите на стареене и клетъчна смърт. Този тип въздействие е важно при онкологичните заболявания, тъй като се постига ограничаване растежа на туморите, както и ефективна противоракова профилактика с помощта на куркума.

Употреба при заболяване:

1 Ден: По ½ чаена лъжица на всеки час
2 Ден: По ½ чаена лъжица през два часа
3 Ден: По 1 чаена лъжица 3 пъти на ден

Като профилактика - по 1 чаена лъжичка на ден - вечер преди лягане, разтворена в прясно мляко или бадемово мляко.
Състав: Натурален пчелен мед (от пчелините на Билковата ни работилница "Магическо биле"), куркума от Индия.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефон: +359 899 158118 Елионора Недялкова или на e - mail: office@bosilek.com

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Изпрати