Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Билков маслен извлек от зарасличе (черен оман) (Symphytum officinale)

Билков маслен извлек  от зарасличе (черен оман) (Symphytum officinale)

Билков маслен извлек  от зарасличе (черен оман) (Symphytum officinale) 

100% натурален и ръчно направен продукт!

Билков маслен извлек от от черен оман (Symphytum officinale) 

Състав: маслен извлек от черен оман (зарасличе), звездица, бадемово масло, масло от гроздови семки, кипарис и джинджифил, босвелия.

Прилага се при:  лечение на ставни болки от различен произход като хронични заболявания, травми, артрит, ревматизъм, подагра, използва се при разширени вени, ревматични мускулни одебелявания, подагрени израстъци, тумори, тилни болки, болезнени ампутирани крайници и дори при възпаления на надкостницата. Подпомага по-бързото зарастване на рани и подходящ при проблеми с опорно-двигателния апарат и болки в мускулите и ставите. Съдържанието на алантоин ускорява регенеративните процеси в клетките и заздравяването на кости, хрущяли, мускули и сухожилия, има противовъзпалително действие и облекчава уморени и отекли крака.

Как да си направите билков мехлем: към предварително затопления маслен извлек се прибавя предварително натрошени 5 зърна тамян, 5 зърна медицинска дъвка и се добавя пчелен восък (колкото една кибритена кутия - на 100 мл билково масло) . След като се разтопят се прецежда през тензух и се разлива в стъклен съд.
Полученият мехлем се втрива в кожата при натъртвания, изкълчвания, парализи, циреи, рани.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Изпрати