Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Билков маслен извлек от Невен (Calendula officinalis)

Билков маслен извлек от Невен  (Calendula officinalis)

Билков маслен извлек от Невен  (Calendula officinalis)

Билков маслен извлек от невен  (Calendula officinalis) помага: за бързо зарастване на рани, порязвания, гнойни рани, при измръзвания и изгаряния, при дерматити, екземи, при гъбични заболявания по кожата и хемороиди.при възпаление на вените, незаздравяващи язви на разширени вени, фистули, подутини от измръзване и рани от изгаряне.

Как да си направите билков мехлем: към предварително затопления маслен извлек се прибавя пчелен восък (колкото една кибритена кутия - на 100 мл билково масло) . След като се разтопят се прецежда през тензух и се разлива в стъклен съд.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!