Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Билков мехлем "Магическо биле" срещу дискова херния и ставни болки

Билков мехлем срещу дискова херния и ставни болки - 0.50 гр.

Билков мехлем "Магическо биле"  срещу дискова херния и ставни болки 

100% натурален и ръчно направен продукт!

Състав: мащерка, черен оман и розмарин, зехтин, бадемово масло, какаово масло, мастикс, тамян и пчелен восък.

Билков мехлем "Магическо биле" се използва  за облекчаване на дискова херния и за премахване на напрежението между прешлените, счупвания на костите или болки в ставите, за бързо зарастване на рани.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

Всички предлагани продукти от Билкова фeрма - работилница "Магическо биле" са изцяло ръчно произведени и са създадени по нови технологии и стари български рецепти от "...старите тефтери на дядо..." на Елионора Недялкова.


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашия Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Изпрати