Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Билков мехлем от топола пъпки (Populis nigra)

Билков мехлем от топола пъпки (Populis nigra)

Билков мехлем  "Магическо биле" от топола пъпки (Populis nigra) - 100 мл

100% натурален и ръчно направен продукт!

Създаден по стара българска рецепта.

Използва се при ревматизъм,артрит, болки в ставите, разтегнати сухожилия, незарастващи рани, гангрени, напукани пети и циреи.

"Как да си направите мехлем от тополови пъпки

Билкова ферма "Магическо биле" ви предлага рецепта как да си направите домашен мехлем с тополови пъпки.
Сега е времето да си ги наберете!

Рецепта: вземате един стъклен буркан и го напълвате пресни тополови пъпки. Заливате го със зехтин и го оставяте да престои поне един месец на слънчево и топло място.
След един месец го прецеждате през тензухено платно и го загрявате на котлон. Като достигне температура да стопи пчелния восък, слагате пчелен восък колкото една кибритена кутийка. След като се разтопи восъка,отново прецеждате и разливате в сухи стъклени съдове. 
Домашният ви мехлем от тополови пъпки е готов!
Използва се при ревматизъм,артрит, болки в ставите, разтегнати сухожилия, незарастващи рани, гангрени, напукани пети и циреи.

от "...старите тефтери на дядо..."
Елионора Недялкова"

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Всички предлагани продукти от Билкова фeрма - работилница "Магическо биле" са изцяло ръчно произведени и са създадени по нови технологии и стари български рецепти от "...старите тефтери на дядо..." на Елионора Недялкова.


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашия Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Изпрати