Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Билков мехлем със змийско мляко

Билков мехлем със змийско мляко

Билков мехлем със змийско мляко 

Билков мехлем "Магическо биле" е 100% натурален и ръчно направен продукт!

Състав: змийско мляко, зехтин, бадемово масло, какаово масло, чаено дърво, босвелия и пчелен восък.

Приложение: Външно билката се прилага против злокачествени кожни болести, мазоли, брадавици и нелечими лишеи, при хемороиди с парене в ануса,
Помага при сиво перде, слабо зрение и профилактично - при здрави, пренатоварени очи.

Външно, като всекидневно трикратно се третират поразените участъци.

Използва се за лечение на брадавици, мазоли, лишеи, екземи, пигментни петна, псориазис, импетиго, рак на кожата (епителиоми — Балитски, Воронцова, 1982).

 

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

Всички предлагани продукти от Билкова фeрма - работилница "Магическо биле" са изцяло ръчно произведени и са създадени по нови технологии и стари български рецепти от "...старите тефтери на дядо..." на Елионора Недялкова.


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашия Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!