Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Билков мехлем с невен

Билков мехлем с невен

Билков мехлем "Магическо биле" с невен 

100% натурален и ръчно направен продукт!

Билков мехлем "Магическо биле" с невен помага при възпаление на вените, незаздравяващи язви на разширени вени, фистули, подутини от измръзване и рани от изгаряне.

Състав: невен, зехтин, бадемово масло, какаово масло, мастикс, тамян и пчелен восък.

"Мехлемът, а и остатъците, останали от приготвянето му, се използуват при гръдни язви, даже когато те имат злокачествен характер (рак на гърдата).

Мехлемът от невен е чудесен помощник и при гъбички по краката."

из "Аптеката на Господ" - Мария Требен

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!