Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Билков тоник за здрава коса (против косопад)

Билков тоник за здрава коса (против косопад)

Билков тоник за здрава коса (против косопад)

Концентриран билков екстракт!

 100% натурален продукт!

 Подхранва косъма в дълбочина и спира косопада. Съживява косата и витализира скалпа максимално. Придава обем и блестящ вид на косата 100%.

  Изключително ефикасната формула против косопад е на базата на проверени рецепти от народната медицина с лечебни билки, които я заздравяват, стимулират за растеж и предпазват от вредното въздействие на влошаващата се околна среда.

  Тоникът съдържа: коприва корен, бреза лист, орех лист, хвощ високопланински, мащерка, шипков натурален оцет и лавандулова вода.

  Оздравяват луковицата на косъма и стимулират растежа на нова, здрава коса.

  Приложение: Нанесете тоника върху суха или подсушена коса след измиване и масажирайте корените 2-5 минути с леки кръгови движения. Оставете косата да изсъхне.

  Препоръчва се при изтощени коси, засегнати от косопад и за стимулиране растежа на нова, здрава коса при липсата на виталност на косъма.

 Рецептата е на баба Велика от с. Дермен тепе.

 В миналото жените са имали прекрасни, здрави и тежки коси. Освен този тоник, който се е прилагал след раждане, се е препоръчвало и да се мие косата със зелена хума.

Вземат се от билките по една шепа - коприва корен, бреза лист, орех лист, хвощ, мащерка и шипков натурален оцет.

Как са го ползвали - тоника се нанася върху суха или подсушена коса след измиване със зелена хума и яйце и се втрива в корените около 5 минути минути с леки движения с върха на пръстите.

Косата се оставя да изсъхне!

 Тоникът се е препоръчвал при изтощени коси, засегнати от косопад и за стимулиране растежа на косата - особено при хормонални проблеми или след раждане.

 В Билковия тоник, който билковата ни работилница "Магическо биле" е създала - сме добавили и лавандулова вода (флорална вода - Флоралната вода е билков извлек, които се получава при дестилация на различни растения.)

 от "...старите тефтери на дядо..."

Елионора Недялкова

Всички предлагани продукти от Билкова фeрма - работилница "Магическо биле" са изцяло ръчно произведени и са създадени по нови технологии и стари български рецепти от "...старите тефтери на дядо..." на Елионора Недялкова.

Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Изпрати