Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Вендуза силиконова

Вендуза силиконова
Силиконова вендуза

Силиконова вендуза, подходяща при възпалителни заболявания на дихателните органи: бронхити, пневмонии, плеврити, профилактика на хипостатични пневмонии, остри и хронични миозити, нейтомизоти, невралгии, неврити и периневрити, остеохондрози.

НАЧИН НА УПОТРЕБА
  • Вендузите се дезинфекцират, като се изтриват 2 пъти в интервал от 10 минути с марлена салфетка, използвайки 3% разтвор на перексиводород с добавено 0,5% миещо средство или в 1% разтвор хларамин.
  • При провеждането на процедурите пациентът е в легнало или седнало положение. За по-добро засмукване на вендузите се препоръчва кожата да се намаже с вазелин, растително масло (стерилно) или масажен крем.
  • За да се постави вендузата с пръстите на ръката, силно се притиска балонът й по средата, плътно се поставя гърлото върху кожата и се отпуска.
  • При поставяне на вендузи върху дете е необходимо да се има в предвид дозирането на вакуума чрез по-лекото притискане на балона, изхождайки от възрастта на детето.
  • След провеждането на процедурата вендузата се отстранява, хващайки балона й с пръстите на ръката.
  • Продължителност на процедурата – 20-25 минути. Продължителност на лечението: индивидуално.

Размери: 6 х 6 см. (височина и външен диаметър)


НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Сподели