Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Вино от змийско мляко (Chelidonium majus)

Вино от змийско мляко (Chelidonium majus)

Вино от змийско мляко (Chelidonium majus)

100% натурален продукт!

Вино от змийско мляко действува кръвопрочистващо и кръвообразуващо. То е надеждно средство при тежки чернодробни заболявания. Почиствайки кръвта и черния дроб, то се отразява много добре и на обмяната на веществата. Използува се с  успех при заболявания на жлъчката, бъбреците и черния дроб, отстранява жълтеница.

Прилага се при: чернодробни болести (жълтеница, жлъчнокаменна болест), гастрит, колит и др., при които оказва болкоуспокояващо, противовъзпалително и спазмолитично действие. Използува се и при злокачествени кожни заболявания, бъбречни заболявания и отоци (действува диуретично), при лошо храносмилане, високо артериално налягане, хемороиди, за регулиране на менструационния цикъл, при скрофули, глисти и при някои кожни болести.


"...Змийското мляко е надеждно средство при тежки чернодробни заболявания. Почиствайки кръвта и черния дроб, то се отразява много добре и на обмяната на веществата. Тази лечебна билка се използва с успех при заболявания на жлъчката, бъбреците и черния дроб. При хемороиди с парене в ануса. Бодежи и режещи болки при уриниране, а така също и при бучене в ушите, тя може само да бъде препоръчвана. Външно билката се прилага против злокачествени кожни болести, мазоли, брадавици и нелечими лишеи. Сиво перде и петна по роговицата на очите изчезват постепенно..." - по Мария Требен

Прием:  Вътрешно: 2 пъти дневно по 1 чаена лъжица в малко вода преди ядене - (приема се на малки глътки)

 Приема се 3 седмици!


Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата  форма за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 89 752 4001 инж. Елионора Недялкова, 
e - mail: office@bosilek.store

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. 
Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. 
Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. 
Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Бъдете здрави!Изпрати