Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Противопаразитна настойка с вратига, пелин и карамфил

Противопаразитна настойка с  вратига, пелин и карамфил
Противопаразитна настойка с вратига, пелин и карамфил 
Концентриран билков екстракт!
100% натурален продукт!

Има противопаразитно действие и изчиства тежките метали от организма. Детоксикация на храносмилателния тракт, черен дроб, жлъчка, панкреас, далак и на целия организъм. Препоръчваме един или два пъти в годината да се провежда прочистваща процедура в рамките на 3 месеца и едноседмична пауза между всеки месец. При хора с нарушено здраве приемането трябва да е една година.

Противопоказания: не се препоръчва при язва на стомаха и ерозивен гастрит . Внимателно да се използва при високо кръвно налягане, при бременност. При ползването на тинктурата за малки деца, консултирайте се с медицинско лице.

Прием: 10 капки 3 пъти дневно 30 минути преди храна. 

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!