Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Противопаразитна програма (с тинктури от зелени орехчета, пелин и карамфил)

Противопаразитна програма (с тинктури от зелени орехчета, пелин и карамфил)

Противопаразитна програма (с тинктури от зелени орехчета, пелин и карамфил)

Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Комплект: (включва Тинктура от зелени орехчета (Juglans regia) - 0.100 млТинктура от Пелин (Artemisia absynthium) - 0.20 мл; Тинктура от Карамфил  (Eugenia Caryophyllata) - 0.20 мл)

"...БИЛКОВИ ПРОТИВОПАРАЗИТНИ ЛЕКОВЕ
Индианците са знаели, че хората имат паразити. Други туземци от Арктика до Антарктика знаят, че носим в себе си паразити, както останалите животни. Те са правели често прочистване включвайки диария и повръщане за да разкарат от себе си лигавите нашественици. Много култури продължаваха подобни практики...Да разкараме всички тези парази би било невъзможно използвайки клиничните методи, които убиват само един или два паразита наведнъж...Три билки могат да те отърват от над 100 вида паразити. И всичко без много главоболие. Без прилошаване. Без да влизат в конфликт с лекарствата, които вече взимаш. Звучи ли това твърде невероятно? Твърде добре за да е истина? Те са подарък от природата за нас. Билките са:

  • Шлюпки (люспи) от обикновен орех -(Juglans regia - обикновен орех)  

  • Пелин (Artemisia absynthium)

  • Карамфил (подправка)

Тези три билки трябва да се използват заедно. Обвивката на ореха и пелина убиват възрастните и междинните стадии на поне 100 паразита. Карамфилът убива яйцата. Само ако ги използваш заедно можеш да разкараш от себе си паразитите. Ако убиеш само възрастните, малките стадии и яйцата скоро ще пораснат до зрели индивиди. Те трябва да се използват заедно като лечение...." - из "Лечението на всички болести" - Х. Кларк

Прием: по схема

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Изпрати