Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура Дафинов лист (Laurus nobilis L.)

Тинктура Дафинов лист (Laurus nobilis L.)

Тинктура Дафинов лист (Laurus nobilis L.) 

Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Прилага се при: болни стави, камъни в бъбреците и жлъчния мехур, туберкулоза, при инфекции, простуди, болести на черния дроб и жлъчния мехур, артрит, ревматизъм, стоматити, гъбични заболявания на кожата, невралгии, нервни разстройства, за лечение на рак на гърлото и други злокачествени заболявания на ларинкса, рак на езика, рак на кожата и много други видове злокачествени заболявания.

Прием: по 10 капки 30 минути преди храна сутрин и вечер. 

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!