Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура за прочистване на организма от тежки метали и паразити

Тинктура за прочистване на организма от тежки метали и паразити
Тинктура за прочистване на организма от тежки метали и паразити
Концентриран билков екстракт! 

100% натурален продукт!

Състав на билковата смес: пелин бял, карамфил, високопланински хвощ, ревен, репей, глухарче, вратига и чага.


Има противопаразитно действие и изчиства тежките метали от организма. Детоксикация на храносмилателния тракт, черен дроб, жлъчка, панкреас, далак и на целия организъм. Препоръчваме един или два пъти в годината да се провежда прочистваща процедура в рамките на 3 месеца и едноседмична пауза между всеки месец. При хора с нарушено здраве приемането трябва да е една година.

Противопоказания: не се препоръчва при язва на стомаха и ерозивен гастрит . Внимателно да се използва при високо кръвно налягане, при бременност. При ползването на тинктурата за малки деца, консултирайте се с медицинско лице.

Прием: приема  се по следната схема - сутрин и вечер по 10 капки в сок или мляко преди хранене - първата седмица; сутрин, обед и вечер по 10 капки - втората седмица; по 20 капки сутрин и вечер - третата седмица; по 20 капки три пъти дневно - четвъртата седмица.

Едновременно с приема на тинктурата всяка вечер се пие прясно мляко с една чаена лъжичка билкова пепел.
За един курс от 28 дни тялото се изчиства от толкова много неща - паразити, тежки метали, бактерии.


Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Билкова смес за прочистване на организма от тежки метали и паразити 
Тази билкова смес ми е дадена от руския ми колега и приятел фитотерапевт Фьодор. 
Помогна ми да изчистя тежките метали и паразити от телата на синовете ми.

Самата билкова смес я направих на тинктура - спиртен извлек, защото така беше по - лесно да се приема от малките ми деца.

Рецепта за тинктура за прочистване на организма от тежки метали и паразити

Състав на билковата смес: Вземете по 50 грама от билките - пелин бял, карамфил - смлян, високопланински хвощ, и по 20 грама корени от ревен, репей и глухарче стрък и корен и вратига.
Билковата смес се обърква хубаво и се слага в стъклен три литров буркан и се залива до горе с медицински спирт, домашна ракия или водка. След четири седмици е готов извлека. Прецежда се и се приема по следната схема - сутрин и вечер по 10 капки в сок или мляко преди хранене - първата седмица; сутрин, обед и вечер по 10 капки - втората седмица; по 20 капки сутрин и вечер - третата седмица; по 20 капки три пъти дневно - четвъртата седмица.

Едновременно с приема на тинктурата всяка вечер се пие прясно мляко с една чаена лъжичка билкова пепел.
За един курс от 28 дни тялото се изчиства от толкова много неща - паразити, тежки метали, бактерии.

Изготвил: Елионора Недялкова


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!