Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура от Бабини зъби (Tribulus terrestris)

Тинктура от Бабини зъби (Tribulus terrestris)
Тинктура от Бабини зъби (Tribulus terrestris) - 200 мл
Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Прилага се при: мигрена и невралгии, бронхити, коклюш, спазми на жлъчните пътища, възпаления на половите органи. С много добри резултати при безплодие и стерилитет при мъжете. Влияe пoлoжитeлнo пpи бeзcъниe, aпaтия, paздpaзнeниe,     виcoĸo ĸpъвнo нaлягaнe, кaмъни в бъбpeцитe, пcopиaзиc, peпpoдyĸтивни пpoблeми, бeзплoдиe, бoлĸи пpи мeнcтpyaция, нepeдoвнa мeнcтpyaция, лoш xoлecтepoл, шипoвe, бpoнxит.

Въздейства благоприятно върху хипертонията, болките и възпаленията на ставите, шипове, както и подпомага бързото зарастване на рани.
Пoдпoмага pacтeжa нa мycĸyлитe и зa възcтaнoвявaнe нa нopмaлния xopмoнaлeн бaлaнc.

Авицена е споделил, че билката възприпятства образуването на горещи тумори, помага при гнили венци и тумори в гърлото, помага против хронични язви, използва се за премахване на отоци, пречистване на кръвта при пясък и камъни в бъбреците и пикочния мехур.

Прием: по 15 - 20 капки 3 пъти дневно след храненето (за да не дразни стомаха).

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 897 524001 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!