Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура от Блатен аир (Acorus calamus L.)

Тинктура от Блатен аир (Acorus calamus L.)

Тинктура от Блатен аир (Acorus calamus L.) - 20 мл

Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Приложение: Увеличава стомашната и жлъчната секреция, има противовъзпалително действие. Апетитовъзбуждащо, газогонно, тонизиращо, понижава артериалното налягане и действа болкоуспокояващо, отхрачващо, противогъбично и дезинфекционно. Подходящо за плакнене на устата. Апетитовъзбуждащо и противовъзпалително при възпаление на стомашната лигавица, язва и лошо храносмилане. При диария, жълтеница, кашлица, анемия, нередовна менструация, зъбобол. Подобрява зрението и паметта. 

Прием: по 10 капки 30 минути преди храна сутрин и вечер; по 50 капки преди хранене като апетитовъзбуждащо средство.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 897 524001 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Изпрати