Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура от Блатен тъжник (Spirea ulmaria L.)

Тинктура от Блатен тъжник (Spirea ulmaria L.)

Тинктура от Блатен тъжник (Spirea ulmaria L.)

Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

 Приложение: при цистит, подагра, задържане на вода, воднянка, пясък в урината, възпаление на уретрата, камъни в бъбреците, при артрит, инфекции, ревматизъм, подути стави, болки в мускулите и ставите, жълтеница, кожни обриви, костна туберкулоза, възпаление на жлезите, гуша, задух, рак и др. Препоръчва се при функционални смущения на централната нервна система, стрес, депресии, безпокойство и безсъние.

Прием: 15 - 20 капки 3 пъти дневно 30 минути преди храна.  

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!