Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура от Глухарче корен (Taraxacum officinale)

Тинктура от Глухарче корен (Taraxacum officinale)
Тинктура от Глухарче корен (Taraxacum officinale)
Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Прилага се при: болести на жлъчката и чернодробни заболявания. при захарна болест, премахва сърбеж по кожата, лишеи и обриви, подобрява стомашните сокове и прочиства стомаха от всякакви затлачили се вещества, разтварят безболезнено жлъчни камъни, кръвопречистващо действие, при подагра и ревматизъм, при жълтеница и заболявания на далака.  

Подходяща е при стеатоза на черния дроб (омазняване), цироза, хронични хепатити и след хепатитни състояния, за пречистване на организма, за подобряване обмяната на веществата.
Помага при анемия, авитаминоза, атеросклероза, диабет, липса на апетит,  кожни проблеми, умора, ставни заболявания.
Коренът от глухарче ефективно убива клетките с рак без никакви вредни странични прояви върху останалите клетки в организма.

Прием: по 25 капки сутрин и вечер след храненето (за да не дразни стомаха).

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!