Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура от Гърличе (Chenopodium virgatum)

Тинктура от Гърличе (Chenopodium virgatum)

Тинктура от Гърличе (Chenopodium virgatum)

Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Помощно средство при: Мастопатия на млечната жлеза на жените и много рядко при мъжете. Има хипотензивно действие при високо кръвно налягане. Помага при ревматични болки, много добър антиоксидант.

Приложение: 20 капки се слагат в малко вода в чаша и се приемат сутрин и вечер 30 минути преди хранене.

Спазват се дните за прием по рецептите на д-р Чардаклиев - 12 дни, после се почива 20 дни. Правят се 3 (три) курса на прием. След това може да се повтори отново като профилактика след три месеца.

рецепти за гърличе от д-р Чардаклиев:


Рецепта 1:   2 с.л. гърличе се вари в 400 мл вода, докато остане наполовина. Прецежда се. течността се разделя на 2 по 100 мл и се приема сутрин на гладно поне 15 минути преди хранене. Останалата билка се накисва с още 200 мл вода за няколко часа. Прецежда се и се пие вечер 15 минути преди хранене.
Това се прави 10-12 дни, после се почива 20 дни.


Рецепта 2:  2 с.л. гърличе се вари в 400 мл вода, докато остане 100 мл течност. прецежда се и се пие сутрин на гладно. Останалата билка се накисва отново в 100 мл вода. Вечерта се прецежда и се изпива преди ядене. това се прави два дни, един се почива, после още един ден се пие, след което десет дни се почива и схемата можа да се повтори.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Изпрати