Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура от Джинджифил (корен)- Zingiber officinale

Тинктура от Джинджифил (корен)- Zingiber officinale

Тинктура Джинджифил (корен)- Zingiber officinale

Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Приложение: за укрепване на  имунната система,  влияе добре на на храносмилателната система. Действа общотонизиращо на организма. Прилага се при проблеми със стомашно-чревния тракт, черния дроб, възпалени бъбреци, възпалени черва и стомах.  Използва се при грипни и вирусни заболявания, при кашлица, настинка, повишен слузен секрет, метеоризъм, гадене.

За намаляване на теглото се препоръчва тинктурата от джинджифил, тъй като тя се усвоява по - бързо от организма и дава по - добър резултат.

Прием: 4 пъти дневно по 15 капки преди ядене.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Изпрати