Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура от Жълт смил (Helichrysum arenarium L.)

Тинктура от Жълт смил (Helichrysum arenarium L.)
Тинктура от Безсмъртниче - Жълт смил (Helichrysum arenarium L.)
Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Цветовете му намират приложение при заболявания на черния дроб, жлъчните пътища и отделителната система.

Прилага се при: възпаление на жлъчните пътища с жълтеница, камъни и пясък в жлъчния мехур, възпаление на бъбреците и пикочния мехур, смущения в уринирането, отоци, ревматизъм, невралгия, импотентност, ишиас, ниско кръвно налягане, някои кожни болести и др.

Тинктурата от цветовете на жълт смил стимулират секрецията на жлъчка, стомашен и панкреатичен сок, да засилват тонуса на жлъчния мехур и да увеличават отделянето на урината.

Начин на употреба:
Приема се по 10 капки смесени във вода или сок 30 минути преди хранене три пъти на ден.

Приема се за две седмици след това 1 седмица се почива.

Въпреки че не са известни странични ефекти при употреба на билката жълт смил, растението не бива да се прилага без лекарско знание.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Изпрати