Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура от Златна пръчица - енчец (Solidago virga-aurea)

Тинктура от Златна пръчица - енчец (Solidago virga-aurea)

Тинктура от Златна пръчица - енчец  (Solidago virga-aurea)

Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Действие и приложение: тинктурата притежава подчертано пикочогонно и затягящо (противодиарично) действие. Проявява и кръвоспиращи свойства.

Прилага се като средство при бъбречни страдания (хронични нефрити, албумин, уремиен задух), при застой на течности в организма, увеличение на простатата, диарии, захарна болест, кръвохрачене и др.

Българската народна медицина препоръчва златната пръчица при чернодробни заболявания, неволно напикаване, силна и продължителна менструация и др.

Начин на употреба:

Приема се по 10 - 15 капки смесени във вода или сок 30 минути преди хранене сутрин и вечер.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!