Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура от Змийско мляко (Chelidonium majus L.)

Тинктура от Змийско мляко (Chelidonium majus L.)

Тинктура от Змийско мляко (Chelidonium majus L.) 

Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Приложение:

При чернодробни болести - жълтеница, жлъчнокаменна болест, гастрит, колит, бъбречни заболявания и отоци,  злокачествени кожни болести, мазоли, брадавици и нелечими лишеи, сиво перде и петна по роговицата на очите.

"...Змийското мляко е надеждно средство при тежки чернодробни заболявания. Почиствайки кръвта и черния дроб, то се отразява много добре и на обмяната на веществата. Тази лечебна билка се използува с успех при заболявания на жлъчката, бъбреците и черния дроб. При хемороиди с парене в ануса. Бодежи и режещи болки при уриниране, а така също и при бучене в ушите, тя може само да бъде препоръчвана. Външно билката се прилага против злокачествени кожни болести, мазоли, брадавици и нелечими лишеи. Сиво перде и петна по роговицата на очите изчезват постепенно..." - по Мария Требен

Прием: Вътрешно: 2 пъти дневно по 10 капки в малко вода преди ядене.

Външно: тинктурата се прилага против злокачествени кожни болести, мазоли, брадавици и нелечими лишеи.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Изпрати