Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура от Кализия (Callisia Fragans)

Тинктура от Кализия (Callisia Fragans)
Тинктура от Кализия (Callisia Fragans) 
Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Подходящо е за прочистване от шлаки, остеохондроза, ставни и кожни заболявания,  онкологични заболявания,  простуди, бронхити, астма, както и за разтривки, масажи, компреси.

Начин на употреба: Пие се в продължение на 6 месеца 2 пъти дневно по 1 чаена лъжичка 30–40 минути преди хранене. Приемът е по схема: взема се 3 седмици, 1 седмица се почива.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!