Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура от Левурда (Allium ursinum)

Тинктура от Левурда (Allium ursinum)

Тинктура от Левурда (Allium ursinum) 

Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Приложение: Противомикробно и антисклеротично. Оказва потискащо действие върху развитието на едни от най-честите причинители на стомашно-чревните инфекции. Притежава силно фитоцидно действие - убива причинителите на различни инфекционни заболявания (стрептококи, стафилококи, причинители на грипа, на дизентерията и др.) Повишава функциите на паметта, изчиства токсините в черния дроб, oтличен „чиcтaч“ нa ĸpъвoнocнитe cъдoвe, ĸатo нaмaлявa нивoтo нa лoшия xoлecтepoл, yĸpeпвa cтeнитe нa ĸpъвoнocнитe cъдoвe и нaмaлявa pиcĸa oт oпacни зaбoлявaния ĸaтo aтepocĸлepoзa, предотвратява образуването на ракови клетки

 Прием: приема се по следната схема:
10 - 20 капки три пъти дневно в малко вода 30 минути преди храна.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

 НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Да не се използва от деца под 12 години, бременни жени и кърмачки! 


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!