Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура от Лепка (Galium aparine)

Тинктура от Лепка (Galium aparine)

Тинктура от Лепка (Galium aparine) 

Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Лепката най-често се използва като диуретик, но също така е ефективно средство за успокояване на кожни заболявания като себорея, екзема, псориазис, слънчеви изгаряния и мехури. Също така е добро средство при подути лимфни възли и като основен детоксикиращ агент за такива сериозни заболявания като рака.

Лепката се използва вътрешно и външно за намаляване на дискомфорта от язви, гнойни жлези и фиброцистозни гърди. Може също да помогне за предизвикване на заспиване.


Прием: 15 - 20 капки три пъти дневно в сок или мляко 30 минути преди храна. 
(за стимулиране на лимфния ток, при асцит, чернодробна цироза, възпалителни отоци при остър ставен ревматизъм, цистит)

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Изпрати