Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура от Лофант (Lophanthus Anisatus Benth)

Тинктура от Лофант (Lophanthus Anisatus Benth)

Тинктура от Лофант (Lophanthus Anisatus Benth)

Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Тази тинктура понижава кръвното налягане, възстановява сърцето, укрепва имунната система, премахва атеросклероза на трептене на крайниците. Използва се за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания и нормализиране на метаболитните процеси в организма. Прилага се при главоболие, има пречистващо действие на бъбреци, жлъчка и черен дроб, помощно средство при депресии и неврози, забавя силата на стареенето, имуностимулатор, нормализира холестерола и има антиоксидантни свойства - пречиства кръвта и тялото от токсини и свободни радикали. Повишава либидото и половата мощ при мъжете.

"В тибетската медицина наземната част от лофанта се използва като общо укрепващо и забавящо стареенето средство, а също така и при гастрити, проблеми с жлъчката, хепатити. Действа благоприятно дори при лечението на пострадали от радиация.

Лофантът преодолява полова немощ, спира главоболие, облекчава менструалните болки, пречиства бъбреците, черния дроб и жлъчката. Облекчава болки при парализа на лицевия нерв, използва се за възстановяване след силни нервни разстройства."

из "Тибетски рецепти"

"Рецептата е следната:

Вземате 200 грама сурова билка (50 грама сурова) и заливате с ½ литър водка. Престоява 25 - 30 дни, като периодично се разбърква. След като е готова се филтрира и се прибира в стъклен съд и се съхранява на тъмно и сухо място.
Прием: 20 капки 30 минути преди хранене 2 пъти на ден. Курсът на лечение е 30 дни, след една седмица почивка и се повтаря 1-2 пъти приема."

Прием: по 25 капки от тинктурата с половин чаша вода при липса на апетит или лошо храносмилане. 

При заболяване да се приема по 20 - 25 капки два пъти на ден преди хранене. На всеки месец прием се прави 7 дни почивка.


Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!