Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура от Топола пъпки (Populus nigra)

Тинктура от Топола пъпки (Populus nigra)

Тинктура от Топола пъпки (Populus nigra) 

Концентриран билков екстракт!

Действие: Бронхит с жилави храчки,ринит,синозит,при подагра,невралгични болки, артрит,ревматизъм,цистит,бъбречни възпаления, камъни в бъбреците,язви и др.

Приложение: Пие се по 20-30 капки разтоврени с вода, 3-4- пъти дневно. (При синузит и ринит се впръсква в ноздрите разредено с вода 1:1).

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Изпрати