Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура при страхова невроза

Тинктура при страхова невроза

Тинктура при страхова невроза 

Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Прилага се при страхова невроза, за намаляване на нервното напрежение, стресa, чувството за тревога и безпокойство и провокираните от тях болки в главата и нарушения в съня и също при „непсихотични” психични заболявания. Става въпрос за невротичните и депресивните разстройства.

Страховата невроза, депресията и неврозата са  заболявания, които се срещат у хора със слаба нервна система. намаляване на нервното напрежение, стресa, чувството за тревога и безпокойство и провокираните от тях болки в главата и нарушения в съня.

Причини. Значение има индивидуалната особеност на нервната система. Заболяването се явява у слабия тип при наличие на различни неприятни изживявания: катастрофа с кола, влак и др. или пък узнаването за такава катастрофа, ненадеен удар, падане от високо, прекарване на жесток побой, някакво заболяване, силна уплаха във време на сън и др.

Състав: дилянка, страшниче, копър, кантарион, глог, мента, мащерка, лавандула, дяволска уста, маточина и червена детелина.

Прием: по 25 капки в малко сок или мляко вечер преди сън.

Важни добавки:

1. Ако болният изпитва страх да спи сам и на тъмно, да оставя през нощта да свети нощна лампа.

2. Ако има безсъние, да спи на войнишка възглавница, напълнена с миризливи билки.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Изпрати