Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура против затлъстяване

Тинктура против затлъстяване

Тинктура против затлъстяване 

Концентриран билков екстракт!

100% натурален продукт!

Действа слабително, диуретично, спазмолитично и противоглистно, стимулира чревната перисталтика, за намаляване на теглото и прочистване на организма от токсини, шлаки и тежки метали - 

изпитана рецепта от "Фитотерапия и народна медицина".

Прием: по 10 капки 3 пъти дневно – половин час преди хранене.

Състав: резене, гръмотрън, водно пипериче, лавандула, дилянка, майчин лист, червена детелина, зърнастец, ревен, цариче, мечо грозде.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!