Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Тинктура "Тибетска пречистваща смес"

Тинктура "Тибетска пречистваща смес"

Тинктура "Тибетска пречистваща смес"

Концентриран билков екстракт!

"Тибетски чай на младостта"

Тибетска пречистваща смес (по древна рецепта от тибетски манастир)

100% натурален продукт!

"ТИБЕТСКА ПРЕЧИСТВАЩА СМЕС

За отстраняването на отровите и токсините от организма най-ефикасна е тибетската пречистваща смес. Тя е известна на тибетските лами от най-древни времена. Сместа е полезна практически за всички.

Тя възстановява нервната система, изхвърля от организма солите, отпадъците, излишния холестерин, предотвратява образуването на камъни в бъбреците, в пикочния и жлъчния мехур, отстранява вече образуваните камъни. Особено полезна е при заболявания на сърдечно-съдовата система, при нарушена обмяна на веществата, диабет, остеохондроза.
Оригиналната тибетска пречистваща смес включва повече от 30 билки.


СЪСТАВ НА СМЕСТА: лайка,жълт кантарион, безсмъртниче, брезови листа и пъпки, листа от горска ягода.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: 2 супени лъжици от сместа се заливат с 400 г вряща вода и полученият разтвор престоява в термос една нощ. Сетне се прецежда.
НАЧИН НА ПРИЛАГАНЕ:
- при затлъстяване и влошаване на паметта се добавят 1 чаена лъжичка цветен мед или 20 г сушени кайсии. Пие се сутрин вместо закуска по 200 г.
- при сърдечно-съдови заболявания, хипертония, нефрит, холецистит и други хронични заболявания - 2 пъти дневно по 100 гр. 20 минути преди ядене.
Противопоказания няма."

Прием: по 25 капки сутрин в мляко, билков чай или плодов сок, 30 минути преди хранене.

Приема се 20 дни,7 дни почивка. Желателно е приемът да продължи минимум 3 месеца, за да има положителни резултати.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Ако желаете да закупите продукти от Билкова ферма - работилница "Магическо биле", може да направите това чрез нашата Билкова работилница "Босилек" с формата за контакт или на телефони: +359 899 158118; +359 899 488232 Елионора Недялкова, e - mail: office@bosilek.com.

Работим с куриерска фирма "Еконт експрес" и доставката до офис Ви излиза по - евтино. Когато услугата е до адрес, цената на доставката се оскъпява. Това е важно да го знаете, за да не се получават недоразумения.

За това е важно при поръчка на продуктите ни, да ни изпратите освен желаните от вас продукти и количество, трите Ви имена и телефон за контакт. Трябва да уточните дали желаете доставката да бъде до офис на Еконт експрес или на адрес.

Приятно пазаруване!
Изпрати