Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

Защо Аутизъм е състояние, а не болест?

Защо Аутизъм е състояние, а не болест?

Аутизмът е разстройство на социалното развитие, което засяга развитието на мозъка, а от там и поведението на човек. 
И до сега само се предполагат какви са причините за неговата поява, но това не е генетично заболяване, както се опитват да го изкарат!

В нашето семейство имаме общо 6 (шест) деца, като аз съм родила 4 (четири).
След всички направени изследвания при психолози, прихиатри, невролози и ресурсни специалисти - в крайна сметка решиха, че синовете ни имат Синдрома на чупливата Х хромозома.
Наложи се да направим генетичен тест и на двамата ни сина - няма да ви казвам какъв ад изживяхме за тези три месеца, докато ни дойде датата на теста!
И от двете страни семействата, съпругът ми и големите ни деца стигаха до крайности в тревоги и обвинения от къде идва проблема с малките ни синове!

Направихме теста и зачакахме в ужас и страх резултатите!
Обясниха ни, че синдромът на чупливата Х хромозома е причинен от дефект в определен ген – наречен FMR1 (fragile X mental retardation 1) в дългото рамо на Х хромозомата, като проблемът е прекалено голямото натрупване на определен фрагмент (последователност от 3 нуклеотида – CGG) в този ген. 
Резултатите бяха отрицателни - тестът беше освен за Синдром на чупливата Х хромозома - ДНК за мутация в FMR1 гена и за мутации в мтДНК - Митохондриалната ДНК (мтДНК) е ДНК, която се намира не в ядрото на клетката, а в митохондриите. Митохондриите са клетъчни органели, които синтезират аденозинтрифосфат (АТФ) - вещество, осигуряващо енергия за протичането на различни биохимични процеси в клетката.

ДЕЦАТА НИ НЕ БЯХА ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНИ!
Пораженията не бяха генетични!

Сега остана да погледнем истината в очите - децата ни бяха увредени, със забавен костен растеж, физическата и психическата им възраст не отговаряше на нормите, за УМСТВЕНОТО ИМ СЪСТОЯНИЕ - ВСЕ ОЩЕ СЕ БОРИМ!

И въпреки всичко, отказаха да признаят, че всичките им физически увреждания и умствени поражения са от поставената им ваксина Пентаксим - четвърти прием!

Отказахме се от традиционната медицина в момента в който ни казаха, че трябва да се примирим и че нищо не може да се направи за тях!
Отказах се от услугите на българските лекари - специалисти след като ослепиха съпруга ми през 2014 година с ненужни и безмислени операции, довели до пълното ослепяване на лявото му око, но взели пари по клинични пътеки!

Бог да ни дава сили да продължим напред!

Остана оксидативния стрес!

Сега се борим с много неща и вярваме, че малките стъпки ще ни изведат на широкия път на самостоятелност и вербалност на синовете ни Аутисти!

изготвил: инж. Елионора Недялкова - консултант - фитотерапевт

Защо Аутизъм е състояние, а не болест?
Уебсайт в Alle.bg