Билкови рецепти за тинктури, билкови мехлеми, билкови маслени извлеци, билки, билкови смеси и тоници за коса и кожа.

„Диви истории“ или как диагнозата Аутизъм влезе в живота на семейството ни

„Диви истории“ или как диагнозата Аутизъм влезе в живота на семейството ни...

Така озаглавих последната част от Сборник "...от старите тефтери на дядо...и нещо от мен" Елионора Недялкова и е посветена на всичко, което сме търсили и прилагали като терапии, хранителни режими и протоколи, изследвания, добавки, витамини, аминокиселини, пептиди, ензими, фитотерапия - чрез билки, извлеци - маслени и алкохолни, водно - глицеринови и всичко което сме приложили и сме получили видими и доказани резултати.
Постоянното следене с диагностичната ни апаратура само подкрепя пътя ни в Алтернативното лечение!

Идва времето и на последната част от Сборник "от ...старите тефтери на дядо...и нещо от мен” - Елионора Недялкова

АУТИЗЪМ
След като поставиха диагнозата АУТИЗЪМ на малките ни синовете ни през 2013 година, семейството ни дълго време отказа да възприеме това. 
Близо две години се борихме с неразбирането от страна на околните за "специалните ни деца", самите ние със съпруга ми се срамувахме от състоянието им, отказвахме да приемем факта, че имат сериозни проблеми, възрастните ни родители смятаха, че децата са много "разглезени". 
Изживяхме своя "вътрешен ад" на самообвинения, обвинения един към друг, чувство за вина, депресивни състояния...дълго мога да изброявам всичко през което преминахме!
Един ден просто се събудихме и осъзнахме ИСТИНАТА, че децата ни са вече СПЕЦИАЛНИ, думата УВРЕЖДАНИЯ е УЖАСНА - за всички ни!
Изгубихме близо две години, докато осъзнаем, ЧЕ ТОВА ВСЕ ПАК СА НАШИТЕ СИНОВЕ - желани и дълго чакани!
Децата ни все така се усмихваха, независимо, че вече не говореха и не играеха като "децата в норма". Но нова бяха НАШИТЕ ДЕЦА!
Те зависеха от нас - техните родителите, техните МАМА и ТАТКО!
Ние имаме още четири живи и здрави деца, които също имаха нужда от нашето внимание - оставихме зад "гърба" си чувството за вина, срам, търсенето на вината в себе си и околните.
ТРЯБВАШЕ да погледнем истината в очите – децата ни имаха нужда от помощта ни и ние като родители трябваше да ги обичаме такива каквито са.
Аз започнах да се образовам и да търся информация, средства и алтернативи да науча повече за тази диагноза – състояние. 
През младите си години отраснах заедно със старите лечители, баячи и знахари – приятели на дядо ми Динко. 
Но докато те държаха да ме обучават в старите лечителски обреди и практики, аз видях колко е тежка тяхната работа. 
И когато дядо ми Динко почина, се зарекох никога повече да не се занимавам с лечение – през години съм помагала когато се налага, но не знаех, че ще дойде момента да извадя старите тефтери на дядовците си и да търся отговорите за лечението на децата си там.
Отново се върнах към добре забравените стари лечителски рецепти, практики и терапии.
През годините се запознах с много колеги фитотерапевти, не само от страната, но и извън нея.
ТУК ще споделя с Вас всичките ни приложени фитотерапии - билкови бани, извлеци и масла за лечението на състоянието на синовете ни - след поставената им "диагноза" Аутизъм!

От 2013 година до днес (и ще продължаваме до пълното им възстановяване), ние прилагаме различни видове терапии, включително и честотно и звуково лечение.

Нито една част от този сайт и неговото съдържание не могат да бъдат използвани 
без изричното съгласие на автора.
Всички права запазени © 2021 · Елионора НедялковаⒸ ·